3 de juny 2019

El terraplanisme, segona part

"¿Tiene sentido cualquier afirmación? Por lo visto, no. Incluso si se cogen palabras completamente sensatas y se unen en plena conformidad con las reglas de la gramática puede obtenerse un completo absurdo." L. Landau (1)

Després d'haver-me assabentat de la vigència de la teoria del terraplanisme, un dia li pregunto a l'Antonio què en sap ell, donant per fet que n'ha d'estar al corrent, i així és.

L'Antonio em diu que els terraplanistes són mala gent, i m'explica per què. Diu que amb aquesta teoria el que fan, el que pretenen els terraplanistes, és desacreditar la influència d'extraterrestre en l'evolució humana, una cosa absolutament òbvia, que qualsevol persona amb dos dits de seny i que hagi investigat una mica (tal com ell ha fet), no posa en dubte.

L'Antonio es passa bona part del dia mirant vídeos d'extraterrestres, forces ocultes i tota mena de coses i històries estranyes. I s'engresca quan en parla.

Dels terraplanistes i els extraterrestres l'Antonio passa a parlar de Darwin, diu que era un ignorant, que tot s'ho feia venir bé. Perquè, a veure, si nosaltres hem evolucionat fins a convertir-nos en humans intel.ligents, si tot és només una qüestió d'evolució, per què els dofins, els gossos i els conills no tenen també intel.ligències com la nostra?

Diu que la teoria de l'evolució de Darwin en part és correcta, però que hi ha l'altra part, la del salt evolutiu, i que aquest salt només es va poder produir, en el passat, gràcies a la intervenció en el codi genètic humà d'éssers intel.ligents d'altres galàxies, els "anunaquis", uns extraterrestres que des d'aleshores, des del seu planeta, van observant la nostra evolució.

Diu que a la vista del que fem els humans, i d'algunes tonteries que pensem (com la del terraplanisme i la del darwinisme), aquests extraterrestres deuen estar més aviat decebuts amb nosaltres.

La història al final sempre és la mateixa: "els deus", bíblics o d'altres galàxies, no estan contents. Substituïm la Santíssima Trinitat pels anunaquis (o per qui sigui), però tot segueix igual.

--
(1) Inici de "¿Qué es la teoría de la relatividad?", L. Landau, Y. Rumer i altres. Akal Editor, 1980.